Vi gør surfing
online
med en WordPress hjemmeside

Din hjemmeside er din virksomheds online tilstedeværelse, dine brugere forventer at alt er tip top. Det er derfor essentielt at have en hurtig brugervenlig hjemmeside med fokus på din målgruppes online adfærd, for at skabe flere konverteringer og derved en større bundlinje. Til det er en WordPress hjemmeside det helt rigtige valg.

WordPress hjemmeside surfig
  • Copenhell logo
  • Livenation logo
  • Heartland logo
  • Klub Venus logo
  • Flyttehjælper logo
  • Juletræ.dk logo
  • Mads og mikkel logo

Hvorfor en WordPress
hjemmeside løsning?

Udover at være verdens største CMS (Content management system), så udgør wordpress hjemmesider lige knap 40% af alle hjemmesider på internettet. Der fides over 64 millioner hjemmesider lavet i Worpress og over 50.000 plugins til skabe den bedste mulige hjemmeside for dig. Vi bygger hjemmesider i WordPress, så du ligssom 64 millioner andre kan nemt og bekvemt administrer og opdatere din WordPress hjemmeside.

Brugevenligt kontrolpanel til din WordPress hjemmeside

Brugevenligt kontrolpanel

Vi arbejder altid med en visuel editor, så du hurtigt og nemt kan opdatere og ændre din hjemmeside. 

responsivt design

Responsivt design

Vi tilpasser din hjemmeside til alle skærmstørrelser og devices, så alle brugere for den samme gode brugeroplevelse.

Stabil hosting til WordPress hjemmeside

Stabil hosting

Uanset størrelse og performance niveau har vi en hurtig og sikker hosting løsning, som passer til dine behov. 

Hastigheds optimeret WordPress hjemmeside

Hastighedsoptimeret

Vi sørger for at din hjemmeside, bliver bedre kendt som lynet Mcqueen, gennem caching, struktur og optimering.

Shopify temaer

Unikt webdesign

Vi er eksperter i den uovertruffen brugeroplevelse, den skaber vi med viden om brugeradfærd og pixel perfekte designs.

Support af WordPress hjemmeside

Hurtig support

Hjemmesider skal opdateres og vedligeholdes, derfor tilbyder vi altid effektiv og smilende support og daglig backup. 

Søgemaskine optimering af wordpress hjemmeside

Søgemaskineoptimering

Vi bygger alle vores hjemmesider med et stort fokus på søgemaskineoptimering, så du kan rangere højere.

App Store

Google analytics

Mulighed for opsætning og tracking med Google analytics, så du kan holde styr på din hjemmesidetrafik og konverterings tracking.

WordPress Hjemmeside

Dine brugere bliver i større og større grad eksponeret for et overvældende antal muligheder. 

Derfor er forventningerne til dit produkt, ligeså høje som forventningerne til din digitale brugeroplevelse, det er her du manifesterer din virksomheds DNA. 

Din hjemmeside er grundstenen for din virksomhed online og den bør derfor udstråle den professionalisme, kvalitet og grundighed din virksomhed afspejler i sit daglige virke. 

I Simple Llama udvikler vi pixel perfekte designs, med dine kunder i højsædet. Så du kan holde fokus på det der er vigtigt for dig. 

Vi udvikler hjemmesider med fokus på brugeradfærd gennem data optimerer vi din hjemmeside til bedre at konvertere dine besøgende til kunder. Vi arbejder med et kreativt og innovativt mindset, der gør os i stand til at udfordre status quo for fremtidens hjemmesider.

Brugervenligt CMS

Vi laver WordPress hjemmesider, da vi mener at det giver vores kunder den perfekte brugerflade. WordPress er verdens størtste CMS ( Content management system), derudover er det et open source system. Det betyder givetvis at mulighederne med WordPress er tæt på uendelige, da alle kan bidrage til at udvide med plugins temaer osv. 

Vi mener derfor at vi kan ruste din forretning og dens alsidighed i WordPress.

Responsivt design

Et stødt stigende antal besøgende ankommer til din hjemmeside fra Smartphones og tablets, dette skal din hjemmeside naturligvis rustes til. Hos Simple Llama laver vi altid et pixel perfekt design til alle anvendte skærmstørrelser, så dine brugere får den bedste oplevelse. Uanset størrelse og mærke af smartphone eller tablet får kunderne den bedste brugeroplevelse.

Hastighedsoptimering af hjemmeside

Vi sørger altid for at hastighedsoptimere din hjemmeside, så den er bygget til fart! 

Vi ved hvor vigtigt det er for dine besøgende at komme hurtigt i gang med brugeroplevelsen, samt hvor kritisk det er for dig, hvis ikke din side er hurtig nok. 

Vi har derfor optimeret vores servere med b.la. nginx caching og gzip compression. 

Vi arbejder ligeledes med at komprimere alle dine billeder, filer og illustrationer samt gemmer dem i de rigtige fil formater, så de loades hurtigst muligt. 

Vi laver derudover flere optimeringer i din wordpress installation, blandt andet installerer vi et caching plugin, som er med til at give din loading hastighed det sidste super boost. 

Support og hosting

Vi tilbyder sikker, stabil og hurtig webhosting præcis efter dine behov. Uanset din mængde af trafik eller krav til størrelse på website, har vi en løsning der passer til dig. Vi har daglig backup på alle vores kunder og kan derfor hurtigt genskabe, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder ligeledes en skræddersyet support aftale, som tilrettelægges efter dine behov, så du kan sætte hjemmesiden på autopilot og koncentrere dig om det du synes er sjovt.

Pris for WordPress hjemmeside

Vi prisætter altid din nye hjemmeside ud fra de ønsker og behov I har til siden.
Hjemmesidens pris afhænger derfor af hvor omstændig opgavens er. Vi tager derfor altid en god dialog om opgavens omfang inden vi fremsender dit tilbud. 

Omfanget af det aftalte vil altid fremgå klart og tydeligt i tilbuddet, det gør at der er fuld gennemsigtighed og ingen uheldige overraskelser. 

Bliv ringet op
indenfor 24 timer

Udfyld formularen så ringer vi dig op indenfor 24 timer på hverdage.
Kontakt os lama

Om Simple Llama

Åbningstider

Mandag - fredag  09:00 - 16:00

Logo footer

Information

Shopify partner badge