Vi hjælper dine kunder fylde
kurven i din Shopify webshop

Online shopping handler om at engagere kunder gennem en brugeroplevelse, som opløfter og guider dem gennem deres virtuelle shoppingtur.
Vi er eksperter i at skabe gnidningsfrie brugeroplevelser baseret på data der skaber bedre konverteringer og fyldte kurve i din Shopify webshop.

Shopify webshop fyldt kurv
partners badge Shopify webshop

Hvorfor en Shopify Webshop
er et godt valg?

Der findes mange gode grunde til at vælge Shopify som dit webshop system. Den uovertrufne brugevenlighed, det sublime overblik over analyser er blot et par af dem. Vi har mange års erfaring med at udvikle, optimere og vedligeholde Shopify webshops med store målsætninger, vi bestræber os på at være blandt de dygtigste i kongeriget, så vi kan give vores kunder de bedst mulige services og rådgivning.

Brugevenligt kontrolpanel i Shopify webshops

Brugevenligt kontrolpanel

Shopify er utrolig brugervenligt, med et overskueligt dataindblik, nem produkt redigering og simple ændringer af design.

Sæt Point of sale system op i Shopify webshop

Point of sale system

Et system til det hele! Shopify tilbyder et brugervenligt POS, så du kan sælge overalt og holde det hele samme sted.

Shopify webshops har Stabil hosting

Stabil hosting

Er din shop rustet til Black Friday, eller andre store server belastninger? Det er din shop hos Shopify.
Hurtig og sikker Shopify server

Hurtig og sikker

Vi sørger for at din webshop, bliver bedre kendt som lynet Mcqueen, gennem caching, struktur og optimering.
Shopify webshop temaer

Shopify temaer

Der findes en bred vifte af temaer at vælge imellem. Vi opbygger og tilpasser altid temaer efter dine specifikke behov.

Shopify har 24 timers support til din webshop

24 timers support

Shopify tilbyder support døgnet rundt, så skulle du opleve nogle udfordringer står de altid klar til at hjælpe til.
Søgemaskine optimering

Søgemaskine optimering

Vi har mange års erfaring i at søgemaskineoptimere Shopify webshops, så din organiske trafik er i top.
App Store

App Store

Shopify’s app store har et hav af forskellige apps til eksempelvis: Regnskabs integration, up-/ cross-sell og meget mere.

Hvad er en Shopify webshop?

Shopify er verdens hurtigst voksende e-commerce platform, det skyldes uden tvivl at Shopify gør det utrolig nemt og brugervenligt at håndtere sine produkter, kollektioner, varianter, tags, nyhedsbreve, ordrer, pakkeafsendelser og meget mere.
Shopify er en hosted løsning med en uovertruffen ydeevne, der gør at du næsten aldrig vil opleve downtime, uanset server presset.
Shopify er først og fremmest en e-commerce platform, dernæst er det et brugervenligt CMS.
For vores kunder betyder det at de får en webshop i et system, som udelukkende er bygget op omkring den gode shopping oplevelse, det gælder for alt fra deres backend til deres handlende kunders brugeroplevelse. 

Shopify er udover at være en super e-commerce platform, de seneste år også blevet til et gnidningsfrit og brugervenligt CMS. For vores kunder betyder det at vi kan skabe webshops designet specifikt ud fra deres brand identitet og ønsker. Samtidig med at de har fuld kontrol til at ændre og tilføje til designet. 

Vi forstår at en webshop er en dynamisk størrelse, som gennem kampagner, tilbud og sæsonvarer altid er under forandring, derfor bygger vi altid vores webshops op sådan, at du som webshop ejer selv kan gøre det meste. Vi tilbyder selvfølgelig også løbende guidance og vi er den perfekte sparringspartner til opbygningen af dine kampagner eller andre sjove konverterings tiltag. 

Betalings gateway
til dine behov.

Har du i forvejen en webshop eller et betalingssystem, så vil du i de fleste tilfælde kunne fortsætte med denne, når du oprette din Shopify webshop. 
Shopify integrerer nemlig hurtigt og simpelt til de fleste betalingssystemer. 

Udover at integrere til andre systemer, har Shopify også sin egen betalingsgateway. Shopify Payments er nemt at opsætte og du er igang på få minutter. 

Vi har opsat de fleste betalingssystemer og kan derfor guide og navigere dig i junglen af indløsere, transaktionspriser og systemer, så du får den løsning som er bedst for dig og din bundlinje. 

Et overskueligt dataindblik

Shopify giver dig et avanceret indblik i din webshops performance, men på en let og overskuelige måde. 

I Shopify analytics har du mulighed for at skabe et dagligt, månedligt eller dato specifikt overblik over din webshops performance. 

Du kan blandt andet se hvilke produkter som klarer sig bedst, hvor mange kunder der kommer igen, hvad din konverteringsrate ligger på, hvor dine kunder kommer fra og meget mere. 

Alt dette giver dig det forkromede overblik til at kunne træffe de rigtige beslutninger til at kunne øge din konvertering. 

Brugevenligt selv for den uerfarne

Shopifys kontrolpanel er nemt og overskueligt også selv om du er er helt ny i det. Så uanset om du er EDB nørd eller ej, så vil du opleve at platformen er nem at navigere i, så du hurtigt kan få overblikket over dine ordrer eller oprette nye produkter. 

Skulle du mod forventning have udfordringer med kontrolpanelet. Så har Shopify en let forståelig og dybdegående dokumentation på næsten alt. 

Du kan eksempelvis få en fuld gennemgang af Shopify med deres Intro til Shopify.

Hvis du er mere til video så har de også en youtube profil med alt fra opsætningsguides til gode forretningsidéer. 

Du har som Shopify kunde også altid mulighed for at tage fat i deres 24/7 chat support. Her kan du spørge ind til  anbefaling til apps, eller du kan få dem til at sende dig guides til næsten alt. 

Vi står selvfølgelig også altid til rådighed hvis du skulle have nogle spørgsmål, vi tilbyder ligeledes månedlig sparring, på alt fra små problemer til opsætning og tilrettelægning af kampagner.

Har du ikke en Shopify webshop, kan du oprette en gratis i 14 dage, så du selv kan se de mange muligheder og hvor nemt det er at bruge. Vi hjælper dig også gerne med at opsætte en test shop, uden tidsbegrænsning. 

Bliv ringet op
indenfor 24 timer

Udfyld formularen så ringer vi dig op indenfor 24 timer på hverdage.
Kontakt os lama

Om Simple Llama

Åbningstider

Mandag - fredag  09:00 - 16:00

Logo footer

Sociale medier

Information

Shopify partner badge